ARTIKELSWelke accessoires zijn er te koop ?


Batterijen en opladers


Er zijn GPS-laders voor in je auto die aansluitbaar zijn op de sigarettenaansteker. De GPS-laders voor thuis kunnen gewoon in het stopcontact worden gestoken. Maar het meest interessant zijn de opladers op zonne-energie. Daarmee zit je onderweg nooit meer zonder batterij !
Bijzonder interessant is de Philips Universal Solar Solutions (DLM2263). Hiermee laad je overal de meeste apparaten met een usb-kabel op.
De accu is snel op te laden via zonne-energie of usb-aansluiting.
Met de meegeleverde kabels voor de verschillende apparaten is de pret niet weg te denken. De accu is compatibel met: iPod, iPhone, mobiele telefoons en met de meeste apparaten met een usb-kabel.


Ook de A-Solar Platinum Charger is een ideaal gadget om onderweg je mobiele apparaten van extra energie te voorzien.
Hij beschikt over een 120mA zonnepaneel en is uitgevoerd in stijlvol zwart. Deze Platinum Solar Charger wordt opgeladen met behulp van zonne-energie, maar het is ook mogelijk om de charger vantevoren op te laten via een usb poort.

Door deze A-Solar Platinum Charger sta je nooit meer met een lege batterij van je mobiele telefoon of GPS.
Je hebt altijd en overal een back-up batterij bij de hand. Deze Charger bezit een 1800mAh interne li-ion batterij. Met andere woorden: de batterij houdt de opgeslagen energie dus vast. Daarnaast is de Platinum Charger voorzien van LED indicatie, zodat de gebruiker kan zien hoeveel energie er is opgeslagen. De A-Solar Platinum Charger is geschikt voor al je mobiele apparaten, zoals onder andere je GSM (waaronder ook de Smartphone en de iPhone vallen), je mp3 en/of MP4 speler, navigatiesysteem (GPS), E-book reader, een mobiele spelcomputer, noem maar op.
Bij de charger wordt een aparte set van verschillende connectoren geleverd, zodat je diverse merken van mobiele toepassingen kunt aansluiten en opladen.

NUTTIGE ACCESSOIRES